Hopp til hovedinnholdet

Har jeg sosial angst. Tips? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Problemet er at jeg kan ikke holde øyekontakt med noen som helst mens jeg snakker med dem. Kanskje for en liten stund, men hver gang jeg ser inn i øyan demmes føler jeg bare meg veldig ubehagelig og ser bort... Føler at folk tror jeg er respektløs eller at jeg ikke bryr meg. Og enda er jeg veldig usikker på om jeg har sosial angst, men jeg klarer aldri å være med Støre folke mengder, f.eks opptil 20 folk klarer jeg ikke å håndtere. Da må jeg gå helt for meg selv. Når jeg skal spise på skolen så er det opptil 20 folk i kantinen. Har aldri turt å sitte der. Sitter enten alene på klasse rommet eller i kjelleren, eller med sånn ca 4 nære venner på klasserommet. Når vi skal presentere ting foran klassen får eg så angst og blir faktisk redd. Så har heldigvis fått en deal med lærern at eg får presentert bare foran henne. Jeg vil gjerne ha en løsning på disse problemene Og vil vite om eg har sosial angst?

SVAR

Besvart 17.01.2016 19:24:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
account_circle