Hopp til hovedinnholdet

Jeg er frekk mot folk og kan si stygge ting

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det eg lure på e någe ganske teit egentlig, men ja må bare spør. Eg e ein sykt frekk person mot folk eg ikkje like, og eg vise det veldig godt. Og det har ikkje alltid vært sånn. Men itte eg begynnte på vidergående. De som e vennene mine og de eg like e eg ikkje frekk mot, men når de irritere meg så skifte eg plutselig heilt humør og kan kalla hu jævla hora ka du vil? Faen ikkje snakk te meg og alt det der. Og vennene mine syns det e løye av å te, for di vett eg e egentlig ein sykt morsom, hyggelig jenta te vanlig, men får sånn kick plutselig at vil eg liksom bare slå te di. Eg har mange venner osv, og ser bra ut. Av å te føler eg at eg ser alt for bra ut og elske meg selv hhahaha. Ei av mine bestevenner e heilt lik meg, og me elske å vær me kverandre for me e heilt like i personligheten osv, og begge elske utsende sitt hahhaha men føler det e så sykt teit når eg tenke meg om. Og me for mange komentarer om at me e sykt frekke og ikkje gidde å bli kjent me någen, og fake. what to do?

SVAR

Besvart 17.01.2016 20:39:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Kjenner du at det bare koker over? Det kan virke skremmende med sinne, både for deg og de rundt deg. Sinne er en normal følelse, men blir det for mye, kan det være lurt å jobbe litt med det.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle