Hopp til hovedinnholdet

Jeg er livredd.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på fjorten år, som sliter bare mer og mer med psykisk helse, og hvordan jeg kan prestere bra nok for andre, uten at de tenker negative ting om meg og synest jeg er en stor nerd.jeg skal snart ha fremføring på skolen, men vet virkelig ikke om jeg klarer det. For bare et par år siden kunne jeg spille konserter for over 300 folk, nå er jeg livredd for og ha fremføring foran 12 stykker. jeg vil helst unngå å snakke med noen voksne om det, fordi jeg rett og slett bare ikke ville klart det akkurat nå, så jeg håper på og få litt hjelp her inne, og kanskje noen tips? noe av det vanskligste med dette er at de jeg er med, som gode venner og familie har ingen mistanke om at jeg har det sånn, siden jeg klarer å være meg selv for det meste da... hilsen livredd fjjortenårgammel jente

SVAR

Besvart 16.02.2016 19:29:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle