Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg passe inn

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har aspergers, og en del utfordringer som jeg ikke helt vet hvordan jeg skal møte. Jeg bor på studenthybel alene, så jeg er veldig selvhjulpen, men sliter med en del sosiale koder som andre ikke ser at kan være noe problem. Som fester. Jeg liker ikke egentlig fester, men drar fordi det er der folk flest er på en lørdagskveld, og jeg har ikke lyst til å sitte inne, fordi de da ikke får så nære relasjoner med meg utenfor festene heller. Tingen er: Jeg er ikke en person som pynter meg. Ikke at jeg har noe i mot det, men jeg ser bare ikke forskjellen på hverdag og fest, bortsett fra en fjollete stor mengde sminke, og det ser bare ikke bra ut. Men det er også en sosial greie, så jeg må jo prøve. Jeg liker neglelakk, men det bruker jeg ellers og, jeg liker ikke sminke ellers, og jeg hater klesbutikker(de er så kaotiske), så jeg har egentlig bare hverdagsklær, treningstøy, og et par kjoler til høytidene, men de passer vel ikke på fester og? Så hva gjør jeg? Hvordan kan jeg passe inn?

SVAR

Besvart 17.02.2016 16:27:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Introvert, ekstrovert, eller midt i mellom?

Når får du mest energi? Når du er alene, med andre, eller litt begge deler? Uansett personlighetstype, er du like viktig.

 

Les mer
account_circle