Hopp til hovedinnholdet

Har jeg sosial angst?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en homofil gutt på 14 år. Etter at jeg starta på ungdomskolen så har jeg begynt å legge merke til ting. Jeg begynner å være mer og mer sjenert og stille og jeg tørr ikke å snakke med så mange. Det er noen i klassa jeg går i som jeg kan snakke litt med. Og det er mest jenter for jeg har mest venninner. Men det er også mange jeg ikke kan snakke med og er redd for de. Eller redd for hva de sier bak meg eller hva de tenker om meg. Og spesielt når jeg framfører ting så er det verst, for jeg skjelver og svetter og rødmer også blir jeg flau og vil egt bare løpe langt unna og gråte. Og det med at jeg er homofil er det bare noen få venner som vet for jeg har ikke tørt å sagt det til så mange. Så jeg lurer på om jeg har sosial angst, men jeg vet ikke så mye om det. Takk på forhånd

SVAR

Besvart 21.02.2016 14:13:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
account_circle