Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med å være sosial.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg har litt problem med det sosiale. ble mobbet på barneskolen og undomskolen som har ført til at jeg har følt meg usikker i sosiale situasjoner. jeg går nå vgs og føler at jeg er i et veldig bra miljø nå og begynner å føle meg trygg på meg selv igjen og har lyst å begynne å få nye venner. har dere tips til å danne vennskap? har skjedd at jeg har begynnt samtaler også stopper det opp fordi jeg ikke har mer å snakke om, kan jeg få eksempler på ting å snakke om? har lyst å gå fra en person som er inadvent til utadvent. har vært situasjoner der jeg har sittet med en gruppe uten at jeg føler at jeg kan bidra i samtalen selv om jeg har lyst

SVAR

Besvart 06.03.2016 12:15:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle