Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir redd for alt det vonde som skjer i verden. Tips?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente som er veldig glad i å lese nyheter og få med meg ting som skjer i verden. Jeg har alltid vært en veldig redd person generelt for mørket og det å møte menn når jeg er ute alene. Jeg føler jo mer jeg lærer å vet om ting, jo mer redd blir jeg. Jeg tror jeg føler dette litt ekstra siden jeg er ute å reiser i flere måneder nå (mesteparten i Asia), så liten kontrast til hvordan vi har det hjemme. Man ser mange forskjellige mennesker og mye vondt som skjer i verden. Men jeg vet at jeg møter så mange gode og snille mennesker også. Jeg lurer bare på om du kan gi meg noen tips til å tenke at det er så lite sannsynlighet for at ting skjer. For jeg vet man skal være forsiktig som jente uansett på byen osv, men i løpet av denne turen har jeg blitt enda mere forsiktig. Dette går jo litt utover livsgleden. Det å gå på do alene på en shopping senter i utlandet er skummelt, og blir blant annet redd hvis jeg har lest om terror på stedene jeg er. Da tenker jeg på det.. Noen tips?

SVAR

Besvart 10.03.2016 19:03:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle