Hopp til hovedinnholdet

Det er så slitsomt å tenke på hva folk tenker om deg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har skole i morgen. Jeg står i det siste opp litt tidligere slik at jeg kan ta en tidligere buss, en buss før alle de andre. Slik at jeg slipper å møte de andre jeg kjenner og vet om. Det kjennes ut som angst og som om jeg ikke får puste kvelden før jeg legger meg etter helgen. Men, neste dag når jeg tar en tidligere buss, er alt borte. Jeg er bryr meg rett å slett ikke. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke tørr å treffe folk fra klassen. Tørr å møte de på bussholdeplassen. Jeg liker å være med mennesker.. Jeg er ikke venn med noen av dem. Jeg er blitt til den stille jenta. Sjenert, båtliv selvtillit og sjernert. Det er så slitsomt å tenke på hva folk tenker om deg. Det er stress å føle man aldri er bra nok. Stress å føle at alle er totally bitch all the time. Jeg er redd for å bli utestengt. Kan det være det? Eller er det noe mer? Hva skal jeg gjøre? Stoppe å prøve å komme inn i klassemiljøet? Gi opp, overleve vgs. Jeg kan gjør det, jeg overlever Bærum. Jeg hater Bærum.

SVAR

Besvart 13.03.2016 09:23:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Ensomhet og dårlig selvfølelse kan henge sammen

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro på dem. Du er igang med er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
attach_file

Redd for å dumme deg ut?

Ingen har lyst til å dumme seg ut. Men det er dumt hvis det skal hindre deg i å gjøre det du har lyst til. Å trosse frykten for å dumme seg ut er bra for mestringsfølelsen og selvtilliten.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ti tips til småprat

Skal du på fest, en samling eller møter, er sjansen stor for at du møter noen du ikke kjenner. Det er både hyggelig og nyttig å kunne noen triks for å bryte isen og bli kjent med fremmede.

 

Les mer
attach_file

Introvert, ekstrovert, eller midt i mellom?

Når får du mest energi? Når du er alene, med andre, eller litt begge deler? Uansett personlighetstype, er du like viktig.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
account_circle