Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en eks kjæreste som har gått inn i depresjon

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har en eks kjæreste som har gått rett i deprisjonen og begynt å kutte seg selv... Før var det bare dritt slenging på nettet om meg som gjalt, men siden jeg ikke brydde meg så sluttet han. Men nå har han altså begynt å kutte seg... Det har gått en god stund siden vi slo opp. Jeg vet ikke om det er pga meg han kutter seg engang. Det har også vert snakk om selvmord osv. Jeg begynner virkelig å bli bekymret, ødla jeg alt? Jeg er ikke sikker på om han slet før vi ble sammen, men det var ikke sånn jeg ville det skulle gå med han. Han skal ikke kutte seg pga jeg slo opp. Hva kan jeg gjøre for å forhindre dette?

SVAR

Besvart 19.03.2016 14:31:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle