Hopp til hovedinnholdet

Skal begynne på ny videregående til sommeren

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Til sommeren skal jeg flytte til Oslo og starte på ny videregående og jeg kjenner ingen der. Jeg er ganske sjenert av meg, men er villig til å gå litt utenfor komfortsonen for å få noen venner, men problemet er at jeg ikke vet hvordan. Hvordan kan jeg komme i kontakt med andre ungdommer på min alder i Oslo når det er sommerferie? Og hvordan burde jeg gå frem for å få meg fortere venner når skolen faktisk starter? Jeg ønsker liksom ikke å tilbringe hele sommerferien alene, sett bort ifra de gangene jeg og bestevennen min faktisk finner på noe. Er forresten ikke så lett å finne folk med samme hobbyer eller lignende for det eneste jeg gjør er vel stort sett trening, ehe. Så eh, ja. Føler meg bare i grunn litt lost. Takk for svar!

SVAR

Besvart 06.05.2016 19:16:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
account_circle