Hopp til hovedinnholdet

Dilemma: Slettet alt av sosiale medier.  -Skal jeg lage nye profiler igjen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg slettet alt jeg hadde av sosiale medier fordi jeg så bare ulempene med disse, deriblant fordi jeg følte antall likes, venner, retweets osv definerte hvor lite folk likte meg. Jeg lever veldig isolert fra før, selv om jeg mente sosiale medier gjorde meg mer distansert til mennesker. Om et års tid skal jeg begynne på ny skole med helt nye mennesker, og i dagens samfunn er jeg redd for at mitt fravær i sosiale medier vil gjøre det vanskeligere/umulig å få venner og evt. mer. Det er jo et problem fordi jeg er sosialt ubekvem, kanskje sosial angst. Samtidig føler jeg det blir dumt å lage Facebook-profil igjen og legge til alle jeg slettet osv... Det er et dilemma, og jeg vil gjerne ha en objektiv mening. Takk!

SVAR

Besvart 14.05.2016 19:10:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Introvert, ekstrovert, eller midt i mellom?

Når får du mest energi? Når du er alene, med andre, eller litt begge deler? Uansett personlighetstype, er du like viktig.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle