Hopp til hovedinnholdet

Jeg ser en mann på bussen som jeg blir redd for en en dårlig person

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, her kommer et ganske rart spørsmål. jeg har aldri fortalt noen dette før fordi det er så rart men... da jeg tar bussen til skole hver dag jeg ser en mann. jeg har ALDRI snakket med ham før i hele livet mitt. jeg veit ikke hva han heter, eller hvor gammel han er (ser ut 30+). men da jeg se på ham... jeg føler syk og redd og magen min forteller meg at han er farlig. jeg veit at jeg har ingen måte å vite sikkert at han er farlig eller en dårlig person, det er bare en følelse jeg ha hver gang jeg ser på ham. jeg vet det er dårlig og jeg er lei for det, men jeg føler så ukomfortabelt da jeg ser på ham! kan du forteller meg hvis det er normalt? er jeg syk i hodet? eller skulle jeg høre på magefølelser min??

SVAR

Besvart 18.05.2016 13:35:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle