Hopp til hovedinnholdet

Jeg tilbringer mye tid alene for tiden og trekker med unna venner og kjæresten min. Hva kan jeg gjøre for å få det bedre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg sliter veldg med en ting. Før var jeg veldig sosial med vennene mine og jeg elsket å være rundt dem. Det siste året har det skjedd vannvittig mye sosialt og innenfor familien som gjør at jeg heller vil sitte aleine enn å gå ut. Jeg tilbringer mye tid aleine og finner på flere unnskyldninger for ikke å bli med ut på noe. Jeg har en fantastisk kjæreste som stiller opp og som jeg snakker med, men jeg føler jeg trekker meg fra han også noe jeg ikke vil. Jeg har stadig en klump i halsen hvor jeg får en trang til å gråte og jeg gråter mye. Spesielt om kvelden eller om jeg synes ting er vanskelig å håndtere. Jeg er ikke flink til å snakke om ting fordi jeg begynner å gråte da jeg er veldig følsom av meg og liker ikke å spørre om hjelp. foreldrene mine sa senest til meg her om dagen at jeg stenger meg mye inn. Det er mye krangler her hjemme som jeg tror også kan være mye av grunnen til at ting er som det er. Hva kan jeg gjøre for å få det bedre da jeg blir så utrolig sliten av alt

SVAR

Besvart 31.08.2016 14:08:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle