Hopp til hovedinnholdet

Hvor lenge kan jeg få støtte i fra Lånekassen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg lurer på noe ang støtte/stipend (ikke lån, men støtte man får) under studier. Vil ikke ta opp noe ekstra lån enn hva selve studien koster. Jeg er 21år og har gått skolegangen min litt rotete.. (2011 gikk jeg vg1 service, året etter tok jeg friår, året etter vg1 helse, så friår igjen også året etter vg2 helseservice, og nå påbygg. Så jeg er 22 når jeg er ferdig med påbygg. Og det jeg har lest at man kun får støtte i 8år fra man starter. Så har jeg kun støtte til 2018? Så om jeg tar en bachleor får jeg ikke støtte/stipend siste året? For jeg har også vurdert å ta apotekvg3 neste høst, også året etter starte på høgskolen, men får jeg ikke støtte de 2 siste årene da? For da har jeg også en ferdig utdanning (om jeg kommer inn på apotek, har ikke ungdomsrett) og hvor mye får man i støtte? Jeg og kjæresten skal flytte ut neste år, og begge skal studere. Men ha en helgejobb ved siden av. Takk!

SVAR

Besvart 18.10.2016 15:44:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem får stipend og lån fra Lånekassen?

Elever i videregående skole og studenter kan søke stipend og lån hos Lånekassen. 15. november er søknadsfrist for stipend og lån i høstsemesteret, og 15. mars er søknadsfrist for vårsemesteret.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
account_circle