Hopp til hovedinnholdet

Sliter med å finne ting å snakke om.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 15 år som sliter med å snakke med folk. Jeg kommer liksom ikke på noe å snakke om.. Uansett hvor mye jeg konsentrerer meg om å komme på noe, så går det ikke. Det eneste jeg kommer på er liksom "Hva skal du idag?" eller "fint vêr idag" eller noe sånt. Kommer ikke på noe vi kan snakke om en stund. Og i timene er jeg liksom "Den stille fyren". Og for eksempel hvis læreren spør hva som er fordelen med å bo i en by, så sitter jeg og ikke kommer på en eneste ting, så sier noen at da har man alle butikkene i nærheten, så tenker jeg bare "Ah, selvfølgelig, hvorfor klarte ikke jeg å komme på det?". Så spør læreren om det er flere fordeler, og jeg kommer ikke på noe mer, men da er det en annen elev som sier noe, og igjen, så tenker jeg "Hvorfor kom jeg ikke på det?" Så, ja.. Jeg har problemer med å komme på ting.. Beklager at dette ble et ganske rotete innlegg. Håper dere skjønner hva jeg mente likevel :) Håper på råd for å fikse opp i dette! :) Takk!

SVAR

Besvart 22.11.2016 08:42:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Ti tips til småprat

Skal du på fest, en samling eller møter, er sjansen stor for at du møter noen du ikke kjenner. Det er både hyggelig og nyttig å kunne noen triks for å bryte isen og bli kjent med fremmede.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle