Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir veldig fort sint

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg blir veldig fort sint, ikke sånn at jeg stikker av fra skolen, men at jeg føler at det er noe som bruser inne i meg. Jeg blir fort veldig sinna på vennene mine og det kan føre til at jeg kan få, slått dem eller noe annet.eks: Nå som det er vinter så kaster vi snø på hverandre, og det er veldig morro, mens jeg hadde blitt kasta på mange ganger så jeg sa til den ene jenta som kastet på meg, kaster du på meg en gang til så kommer jeg til og legge deg ned i bakken, men hun brydde seg ikke og kastet på meg en gang til. Så jeg tok tak i henne og dyttet henne ned i bakken. Alle jentene syntes at jeg er alt for voldelig og sint, begynner og få litt problemer og ha noen og være med i friminuttene, men jeg har en som tåler alt jeg gjør og vi er ganske gode venner. Jeg veit at jeg ikke har sinne problemer eller ADHD... jeg er ganske sterk tilbod være 13. Har dere noen ideer til hva som kan hjelpe på skolen og hverdag for og roe meg ned? Plis svarhj

SVAR

Besvart 20.02.2017 17:53:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Kjenner du at det bare koker over? Det kan virke skremmende med sinne, både for deg og de rundt deg. Sinne er en normal følelse, men blir det for mye, kan det være lurt å jobbe litt med det.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle