Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre når jeg ønsker å få meg venner, men vet ikke hva jeg skal snakke om?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sliter mye med venner. Jeg klarer ikke å spørre om å være med noen i fritiden fordi jeg vet ikke hva vi skal gjøre. Jeg er redd for at jeg bare sløser vekk tiden hennes/hans. På skolen er det slik at jeg er redd for å si noe feil. Det gjør gjør jeg hele veien og. Når jeg gjør det, er det helt UMULIG å tenke på noe annet. Jeg har ingen veldig nære venner. Jeg har en venn som jeg er sånn passe konfortabel med, men ikke slik at jeg kan snakke om mine følelser ol. Jeg har tenkt mye på hvem jeg egentleg ville spurt om jeg hadde tenkt å være med noen. Da hadde jeg en tanke om å være med en gutt jeg kjenner i (paralell) klassen min. Vi var gode venner før, men ikke nå lenger... Jeg har lyst å bli betre venner med han. Men me alle dei tankene mine sånne som tenk hvis ditt og datt så stopper det meg. Men jeg har tenkt å prøve å snakke med han på messenger. Da er problemet: jeg vet ikke hva jeg skal snakke med han om?

SVAR

Besvart 02.03.2017 19:53:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle