Hopp til hovedinnholdet

Har jeg ADHD eller noe lignende?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i de siste fem årene, pluss pluss, har jeg hatt det veldig vanskelig. Jeg har aldri klart å konsentrere på noen ting som er alt ifra skole til sosial. Noen kan si noe til meg, og så har jeg glemt det med engang fordi jeg ikke klarte å konsentrere på det. Dette har gått utover skolearbeidet mitt. Når jeg sitter i timen og læreren sier noe klarer jeg aldri å konsentrere på det. Jeg har het OK karakterer men jeg føler ikke de er bra nok. For ett år siden jobbet jeg veldig hardt for å få bedre karakterer, men jeg ble så stressa at jeg begynte med selvskading. Om kvelden klarer jeg ikke å sove fordi jeg tenker og tenker og tenker. Nå ser jeg ingen utvei. Det føles som jeg går og går og kan ikke stoppe eller gjøre noe med det. Og jeg vet ikke hva som feiler meg, det er bare et stort rot i hodet. Jeg har lest litt på nettet og lurer på om det er ADHD. Alle sier til meg at det bare er puberteten og helt vanlig, men dette føles ikke normalt. Har jeg ADHD eller noe lignende?

SVAR

Besvart 09.03.2017 20:03:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle