Hopp til hovedinnholdet

Aspergers syndrom

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg hadde for ikke så lenge siden en utviklingssamtale med læreren min, og jeg klarte å fortelle henne at jeg trodde jeg hadde Aspergers Syndrom. Jeg har sett masse videoer om folk som selv har AS som forteller hvordan det er. Har jeg AS når jeg kjenner meg igjen symptomene at - jeg er asosial - jeg blir sliten av å være omkring mange mennesker og lyder(kantina, kjøpesenteret) + småsnakk - har venner, men sier ofte nei til å være med dem som gjør det vanskelig å bevare dem - ofte tar ting bokstavelig og bruker lang tid på å forstå en vits, forstår ikke alltid når noen tuller - har en intens interesse for kun noen få ting( i mitt tilfelle piano) - snakker ofte om mine egne interesser - syns andre ting er uinteressante og trekker meg unna med mindre noen snakker om noe som interesserer meg - jeg holder meg til regler? Jeg skal snakke med heslesøster om det, men vil gjerne vite om det er noe med meg.

SVAR

Besvart 28.03.2017 21:54:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle