Hopp til hovedinnholdet

Klage på dårlig helsehjelp

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har vært syk i mange år men har aldri blitt tatt på alvor av norske leger og har droppet ut av skolen i 9.kl og etter det har barnevernet blande seg inn og alt ble stress og tull og jeg tåler bare ikke stress, da slår sykdommen inn og jeg går til sengs og orker ingen ting i et par uker eller til og me måneder..Og da hjelper det ikke å bli fortalt at jeg blir tatt fra moren min vis jeg ikke går på skolenfordi hun ikke er en god mor og ikke får meg til skolen. egentlig er poenget det at jeg nå i fire år har hørt på pisspreiket til psykolger, leger og alt det der. Det er ikke bare det at de ikke har hjulpet meg, de har plaget og skremt livet av meg i så mange år nå og jeg har ikke på måte kunnet forsvare meg. Ingen har tatt meg på alvor eller i det hele tatt hørt på meg! kan jeg klage? Jeg har i mange år ønsket å klage på dem men jeg vet ikke hvordan, jeg har bare ikke og ingen å spørre. Og jeg har lest at fålk har saksøk leger osv for mye mindre enn det jeg har vært gjennom

SVAR

Besvart 26.03.2017 13:26:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle