Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bli bedre likt av folk? Hvordan invitere kollegaen min ut?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på hvordan man "enkelt" kan bli bedre likt av folk? Jeg er veldig stille og prater generelt lite, siden jeg aldri vet hva jeg skal si, å føler meg litt utilpass, hvertfall når det er mange som sitter ved samme bord å har det morsomt.. Syns det går lettere om man er på tomannshånd, men føler igjen da at motparten ikke er interissert i å prate med meg når flere kommer i rommet, siden jeg er litt "tørr" og kjedelig. Jeg har god selvtillit, å er ikke redd for å prate, det er bare det at jeg ikke er så morsom å prate med. Hva kan jeg gjøre for å bli flinkere til å skape relasjoner med mange folk? Det er også en jente på jobb som jeg er litt betatt av, men får "prestasjonsangst" hver gang hun er i nærheten, å jeg tørr knapt nok å si hei til henne når vi jobber sammen. Har lyst å invitere henne med ut, men vet ikke hvordan jeg skal gå frem for at det skal unngå å bli kleint dersom hun avslår invitasjonen :S

SVAR

Besvart 06.04.2017 10:43:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle