Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på hvordan jeg kommer meg til en psykolog og hvor mye det koster?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg trenger noen å snakke med. Problemet er bare at jeg klarer ikke å snakke med noen jeg skjenner... jeg trenger å snakke med en profesjonell om selvskading og spiseforstyrrelser. jeg lurer på hvordan jeg kommer meg til en psykolog, og hvor mye det i såfall kommer til å koste når man er 16 år.

SVAR

Besvart 24.04.2017 16:58:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
account_circle