Hopp til hovedinnholdet

 I det siste har jeg ikke orket å være med noen av mine bestevenner. Jeg har egentlig alltid vært den som blir holdt litt utenfor når det blir mange, men jeg har fortsatt vært med. Nu når noen spør om å finne på noe svarer jeg for det meste nei. Jeg har lyst å være med, men det er noe inni meg som holder meg igjen. Når det er skole drar jeg på skolen, men noen gang føler jeg meg for sliten for å dra, men jeg drar. I helgen går jeg hjem hvis det er for mange der jeg er . Er redd for å føle meg utenfor. Jeg er bare så sliten. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei I det siste har jeg ikke orket å være med noen av mine bestevenner. Jeg har egentlig alltid vært den som blir holdt litt utenfor når det blir mange, men jeg har fortsatt vært med. Nu når noen spør om å finne på noe svarer jeg for det meste nei. Jeg har lyst å være med, men det er noe inni meg som holder meg igjen. Når det er skole drar jeg på skolen, men noen gang føler jeg meg for sliten for å dra, men jeg drar. Skoledagene er helt greit, jeg er med bestevennene mine og drar på trening etter skolen. Men når det ikke er trening kan det fort ende med at jeg ikke gjør noe og legger meg klokka 18.00. Men det er helgene som er verst. Hvis jeg er med noen og det blir for mange drar jeg bare hjem, jeg er redd for å føle meg uten for. Når noen inviterer meg ut sier jeg nei og blir liggende i sengen nesten hele dagen. Det er en del av meg som vil gå ut å jogge og være med venner, men jeg er bare så sliten, og det ender med at jeg angrer på det etterpå. Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 11.05.2017 09:37:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensomhet og dårlig selvfølelse kan henge sammen

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro på dem. Du er igang med er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
account_circle