Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med sosial angst og har veldig lav selvtillit. Har aldri fått kjærlighet og omsorg, men mye likegyldighet. Føler meg alene i livet. Hvem kan hjelpe meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sliter med sosial angst. Helt siden jeg var liten har meg og familien min flytta bokstavlig talt hvert 2-3 år. Noe som gjorde at jeg var alltid ny i klassen og måtte alttid være den som leter etter venner. I de siste årene har jeg gått lei av å skaffe nye venner også miste dem igjen pga flytting. Har noen venner jeg har kjent i 12år osv men de bor så langt vekke. Noe som gjør at jeg har nå sosial angst. Og jeg sliter veldig med selvtilliten også. Mine foreldre deltok aldri i livet mitt. Møtte ikke min far helt til jeg var 6år. Når jeg oppnådde noe bra om det var på skolen eller utenfor brydde dem seg ikke. Kan ikke huske dem noen sinne klemme meg, ja det er faktisk sant. Føler meg skikkelig på egenhånd. Men jeg skylder ikke på dem, det er sånn de har blitt oppdratt... Men jeg skulle ønske det var annerledes. I det siste har jeg tenkt veldig skumle tanker og gråter meg til søvne hver kveld.men jeg vet ikke hvem jeg kan snakke m eller om de skal bry seg...:/ takk for svar

SVAR

Besvart 16.05.2017 12:24:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
account_circle