Hopp til hovedinnholdet

Jeg har alltid følelsen av at jeg blir sett på og dømt, at jeg ikke er bra nok

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Det siste året jeg har gått på videregående har jeg vært veldig nervøs for å gå på skolen. Jeg var nervøs på busstoppet, på bussen til skolen, i klasserommet, i lunsjen osv. Jeg har alltid den følelsen at jeg blir sett på og dømt, at jeg ikke er bra nok. Nesten hver dag etter å ha kommet hjem fra skolen var jeg så sliten at jeg måtte sove, selv etter dager vi ikke gjorde noe særlig heller.Det siste året har jeg også spist veldig lite, men jeg føler ikke at jeg har fått i meg for lite næring. Som regel spiser jeg bare middag og drikker masse brus og kaffe. Siden jeg går en yrkeslinje skal jeg gå 2 år skole og 2,5 år i bedrift. Nå er jeg ferdig med videregående, det er bare at jeg ikke har fått lærlingplass enda fordi jeg klarer nesten ikke snakke med folk lenger. Hver gang noen spør meg om jeg har skaffet meg plass enda sier jeg bare at jeg jobber med saken, mens i virkeligheten gjør jeg ingenting med det fordi jeg er for redd til å dra ut og søke i noen bedrifter.

SVAR

Besvart 21.08.2017 12:29:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle