Hopp til hovedinnholdet

Hei! Jeg har veldig mange negative tanker om meningen med livet. Tenker på dette flere ganger daglig. Hvorfor være god på skolen, når du vet at du aldri kommer til å bli best eller oppnå det du vil bli? Tankene rundt selve spørsmålet gjør at jeg tenker bare negativt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har lenge tenkt på hva som er meningen med livet når man ikke kan bli det man vil. Jeg tenker på dette flere ganger daglig og ser veldig negativt på det hver gang jeg tenker på det. Det er spesielt tankene rundt spørsmålet som gjør at jeg tenker ganske negativt på det. Liksom hvorfor gidde å bruke penger på noe du liker bare for å se bra ut foran andre? Hvorfor prøve å være god på skolen når du vet at du aldri kommer til å bli best eller oppnå det du vil bli?

SVAR

Besvart 27.08.2017 09:58:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle