Hopp til hovedinnholdet

Sliter med sosial angst og har ingen venner.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg begynte nylig på vg2 og har det ikke bra. jeg har sosial angst. jeg sliter med å finne venner akkurat på grunn av min sosiale angst. Og spesielt fordi de vennene som jeg hadde tidligere nå er på en annen linje enn det jeg er. hver eneste dag, fra da jeg starter på skolen til jeg er kommet hjem er konstant nervøs. Det føles nesten ut som at jeg holder pusten fra jeg går til skolen og det er først når jeg er hjemme igjen da jeg kan puste ut igjen. Hva kan jeg gjøre for å bekjempe min sosiale angst og er det i det hele tatt mulig å få gjort noe med det? og hvordan kan jeg skaffe meg venner? Jeg kan liksom ikke bare gå bort til en person å spørre om han/hun vil bli venn med meg. Trenger hjelp!!! Hilsen en ungdom som aldri har hatt det værre.

SVAR

Besvart 30.08.2017 10:22:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan like seg selv bedre?

Av og til føles det som om man ikke er verdt noen ting. For å få bedre selvfølelse må man endre måten man tenker på. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
account_circle