Hopp til hovedinnholdet

I den siste tiden har jeg vært sur hele tiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I de siste ukene så har jeg vært i dårlig humør hele tiden. Sur, dårlig temperamang, kranglete, orker ingenting og dårlig sovehygiene. Har aldri vært sann, skjedde sann over nattan. Blir sur over alle små ting jeg kunne fikset men blir bare sur istedenfor over d. Vært veldig kranglete med venner, klarer så vidt å snakke med de nærmeste vennene på det verste. Blir ganske lett sur, over de minste tingene og jeg sover en del på dagen og sovner sent på nattan osv. Inkl at jeg orker aldri å gå ut døra nesten. Vet ikke hva jeg skal gjøre siden det går ikke bort og jeg ødelegger vennskapet med spesifikt en veldig nærme venn. Hva kan det være?

SVAR

Besvart 15.10.2017 16:38:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som strever med å sove

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle