Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg klare å skaffe meg flere venner?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hatt en veldig dårlig periode en god stund nå og jeg har kommet til et punkt hvor jeg sliter veldig med å få nye venner. Det har blitt veldig vanskelig å starte samtaler med folk jeg ikke kjenner og jeg føler at jeg har lite å snakke med folk om. Venninna mi har blitt kjempepopulær etter at hun slo opp med kjæresten sin og har fått mange nye venner. Hun sier hele tiden til meg at jeg ikke prøver hardt nok og at jeg ikke kan forvente at folk vil bli kjent med meg når jeg ikke prøver. Dette hakker meg skikkelig ned siden jeg faktisk prøver. Jeg finner ikke samtaleemner og blir skikkelig nervøs. Jeg sier til meg selv at det er okei og ikke være hun som er mest frempå og vill, men det føles veldig som jeg ikke blir godtatt for å ikke være «like bra» som venninna mi. Har dere noen tips til hvordan jeg kan klare å skaffe meg flere venner? Er det greit at jeg er litt laidback eller burde jeg ta tak i meg selv og forandre på noe?

SVAR

Besvart 17.11.2017 22:11:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Introvert, ekstrovert, eller midt i mellom?

Når får du mest energi? Når du er alene, med andre, eller litt begge deler? Uansett personlighetstype, er du like viktig.

 

Les mer
account_circle