Hopp til hovedinnholdet

JEG HAR PROBLEMER MED meg selv

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

JEG ER 16. OG HAR FÅ VENNER. JEG HAR PROBLEMER MED meg selv. tror jeg er en annen. tror jeg kan alt. tror jeg er rar. Jeg har tidligere vært innlagt fordi jeg snakket med personer som ikke var DER. JEG HAR MARERITT, OM Å DØ. Jeg har tidligere prøvd å drepe meg selv, fordi jeg føler ingen forstår meg. Jeg er redd noen ikke skal forstå meg. Jeg føler det har begynt å utvikle seg. det er på grunn av at jeg tneker på for mye, og føler meg psykisk syk. ingen forstår meg, og jeg forstår ikke meg selv! JEG ER DELVIS REDD FOR meg selv har hatt et tøft liv, og trenger hjelp med å bygge dette opp igjen Mamma vil som regel hjelpe, men forstår ikke at jeg føler meg syk Hva bør jeg gjøre? Jeg er LIVREDD

SVAR

Besvart 19.12.2017 22:41:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan kan jeg fortelle andre at jeg ikke er psykisk frisk?

En gutt på 14 år stilte oss dette spørsmålet. Her kan du lese hva psykologen svarte. Gode råd også for deg om du strever litt psykisk og holder det for deg selv eller lurer på hvordan du kan fortelle det.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Å høre stemmer i hodet

Det er vanlig å ha mange rare tanker og bilder i hodet. Men for noen kan dette bli plagsomt og stressende, og det kan føre til at man strever med å skille fantasi og virkelighet.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle