Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg ensom og at jeg ikke har noen venner. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ikke sikker på om dette er sosialhjelp men uansett! Jeg har hatt litt problemer med venner, først så hang jeg med en gjeng men så ble de så rare, de «vokste opp» og begynte å mobbe/ærte meg for høysden, alltid uenig med meg og ikke respekterte meg, unntatt hun ene da, men hun hang jo med de så.. Uansett, jeg ble venner med noe andre da, (en gutt og en jente) gutten stoler jeg veldig mye på og er min bestevenn nå! Men nå har den jenta og gutten blitt sammen og det ser ut til at de glemmer meg! Jeg henger litt med en anna gutt og en jente men når jeg er med de så snakker bare de sammen! Føler meg så sykt ensom. Jeg har fortalte til henne jenta og gutten som ikke er sammen og de prøver å involvere meg mere, men det er ikke så lett. De gamle venne mine har jeg gått helt ifra, resten av jenten i klassen er enten «sminke jenter» eller h «dyre jenter» og har hengt en god del med guttene nå liksom! Men den ense jeg klarer å snakke med og stoler på (bestevennen) han harg glemt meg

SVAR

Besvart 11.01.2018 21:05:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
account_circle