Hopp til hovedinnholdet

Jeg griner hver kveld og er livredd for å være aleine, blir så deppa.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Spørsmål hei jeg er en jente på 16 år som har et lite problem eller hva jg skal kalle det... men det har seg sånn at hver eneste kveld griner jg...og er skikkelig trist! føler at alt bare er dritt! er ikke så ille på dagen for da er jg jo som regel sammen med noen..og da tenker jeg ikke så mye på ting..men er liv redd for å være alene for da blir jeg såå deppa!! er dette en depresjon? Det her har pågått lenge og jeg sliter oxo med søvn...sovner driit seint! hender at jeg ikke sover i det hele tatt å... Hva skal jeg gjøre? Er dette helt unormalt? Takk for svar!

SVAR

Besvart 19.01.2018 13:31:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle