Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt selvmordstanker ca et halvt år eller litt mer. Jeg orker ikke mer. Jeg er dårlig i engelsk og jeg syns vi bor i et stygt hus.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har hatt selvmordstanker ca et halvt år eller litt mer. Jeg har ikke fortalt det til noen, men jeg vil bare ta slutt på livet mitt..jeg har skrivd 4 ark så jeg har tenkt å legge under meg når jeg tar livet mitt, men problemet mitt er at jeg ikke vet hvordan jeg skal ta livet mitt. Jeg har mange venner å stor slekt, men det som er er at jeg er så dårlig i engelsk så jeg gruer meg til hver eneste engelsk time, på onsdag skal vi ha engelsk presentasjon å jeg vil bare dø før det slik at jeg slipper. Det andre er at vi ikke har så mye penger, jeg bor ilag med mamma,pappa å mine to søstre å en bror. Mamma tjener ikke så mye fordi hun driver en liten gård. Jeg syns huset vårt er styggt å bilen vår er stygg å alt er bare styggt. Jeg vil ha med vennene mine hjem på besøk, men det vil jeg ikke fordi jeg vil ikke at de skal vite at et jeg bor i et styggt hus å at vi bare har en gammel stygg bil...jeg vet at familie å venner kommer til å sbli helt knust av sorg, men jeg klarer ikke mer

SVAR

Besvart 21.01.2018 14:32:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle