Hopp til hovedinnholdet

Var deprimert for to år siden. Føler at det er på vei tilbake nå.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For Ca 2 år siden var jeg deprimert, jeg fant ut jeg hadde tinnitus jeg klarte ikke være meg osv. Fikk et sammenbrudd. Mamma hjalp meg gjennom alt hun er bare best! Nå er jeg 14 og kjenner det kanskje kommer tilbake. Jeg sitter med vennene mine og ofte får bare en følelse av tomhet. Jeg har også en kjærste men har følelse av at han er utro.. sikkert ikke viktig. Men om jeg er på badet som F.eks i går fikk jeg et sammenbrudd og begynte og gråte mye til det gikk over. Jeg får sånne rare tanker og plutselig føler jeg at jeg IKKe er noe om det gir mening. Jeg gjør som jeg gjorde da jeg var deprimert og hører på bare triste sanger. Jeg føler jeg heller ikke kommer framover drar bare tilbake dit jeg var(i tid) Jeg føler at jeg har mistet noen av vennene mine og noen av de andre kjefter og bestemmer over meg. Jeg skjønner bare ikke hva dette er??

SVAR

Besvart 04.03.2018 10:31:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle