Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater å holde presentasjoner på skolen. Skjelver i stemmen og hjerte dunker. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, vi har ofte presentasjoner på skolen og jeg hater det. Før presentasjonen er jeg ikke redd i det hele tatt men når jeg begynner å presenter skjelver jeg sikkelig når jeg snakker. Det skjemmes ut som jeg skal begynne å gråte. Jeg aner ikke hva det er, jeg er aldri redd før jeg presenterer. Igår når jeg presenterte noe på kun 3 minutter skalv hele stemmen min. og jeg er redd andre hører det, eller er det bare meg?jeg kunne skjenne hjerte mitt dunke sikkeli hardt. Jeg hoppet over myyye av presentasjonen fordi jeg nesten ikke klarte å snakke. Jeg har aldri problemer med å lese høyt osv. Men jeg merker at når jeg snakker sier jeg ofte feil, eller ikke klarer å si ordet første gamg jeg sier det. Og da er det når jeg bare snakker med en person. Det hender også mange ganger i presentasjoner og jeg aner ikke hvorfor. Jeg er også trygg på klassen min.

SVAR

Besvart 04.03.2018 19:49:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle