Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en person som stalker meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har en person i livet mitt som stalker meg. Vi har vært venner før men han har behandla meg på en dårlig måte stort hele tiden. Da vi begynte på ungdomsskolen (jeg går i 9. nå) har jeg sluttet å akseptere oppførselen hans. Jeg og foreldrene mine har snakket med skolen og de har satt igang tiltak men det hjelper ikke. Når jeg skal gå til skolen står han rett utenfor huset mitt og følger etter meg hele veien til skolen. Når vi er på skolen følger han også etter meg uten å si noe, utenom negative bemerkninger. Mange andre ønsker ikke å snakke med meg når han følger etter meg fordi de også føler seg utrygge når han er i nærheten . Virker som om situasjonene egentlig ikke har noen god løsning, men kanskje dere har noen forslag som meg og skolen ikke har tenkt på?

SVAR

Besvart 05.03.2018 13:49:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Taushetsplikt i skolen

Mange lurer på dette med taushetsplikt på skolen. Hva er det egentlig, hvem har taushetsplikt, og hva betyr det i din skolehverdag? Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle