Hopp til hovedinnholdet

Deprimert. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg er en jente på 15 år. jeg føler meg oppgitt og er lei av alt og alle, er lei familien min, vennene mine og tillåmed kjæresten min. jeg er for det meste på rommet mitt og er sengeliggende. føler meg mye alene, og når noen tar kontakt med meg har jeg en tendens til å bli fort irritert eller begynne å gråte. på skolen er alt fint, men da jeg kommer hjem blir jeg som en helt annen person. har ikke noe motivasjon til verken skole eller livet. vet ikke hva jeg skal gjøre lengre.. begynner å bli lei av å gråte og føle meg dritt

SVAR

Besvart 04.04.2018 09:20:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle