Hopp til hovedinnholdet

Sliter med depresjon, selvskading, selvmordstanker og har store søvnvansker

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter mye med depresjon og har tanker om å ta livet mitt hver dag i over et år. Jeg skiter også med selvskading, kutt osv... jeg får virkelig ikke til å sove på kveldene og bruker flere timer på å sovne. Fordi jeg tenker så mye på alt det vonde. Hvordan kan man sovne fortere? Sånn med hjelp på en måte. Jeg har tenkt på sovemedisiner flere ganger, men jeg vet selv at det ikke er trygt å gi meg for da tar jeg livet at meg med en gang. Hva skal jeg gjøre? Jeg sliter også mye med konsentrasjon på skolen og det begyner å gå dårlig i flere fag nå. Jeg er også hjemme en del fordi jeg virkelig ikke orker å gå på skolen. Hva skal jeg gjøre? PS: jeg går til psykolog

SVAR

Besvart 06.05.2018 16:02:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
account_circle