Hopp til hovedinnholdet

Hvem bestemmer om jeg er uføre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er arbeidsledig, og bor i kollektiv. Jeg sliter psykisk og klarer ikke jobbe.. hvordan får jeg hjelp til det økonomiske? jeg har søkt om AAP og bostøtte. Jeg har ikke jobbet nokk til å få dagpenger eller sykepenger.. Jeg skal starte i behandling hos Vop på nytt nå. Kan jeg bli ung uføre? Hva skal jeg søke om og hvordan skal jeg klare meg? jeg har en helt OK sparekonto.. men vil jo ikke bruke alt opp heller, er desperat etter hjelp og ser ikke hvordan dette skal gå... Hvem er det som bestemmer om jeg er uføre? kan psykologen snakke med fastlegen min om dette hvis hun mener jeg ikke er i stand til jobb?

SVAR

Besvart 06.09.2018 13:46:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Over 18 med psykiske problemer?

Det er hjelp å få ved psykiske problemer. Kontakt skolehelsetjenesten, Helsestasjon for ungdom, fastlegen eller Psykisk helsetjeneste i kommunen. De kan gi deg samtalehjelp og/eller henvise deg til DPS eller annen psykolog.

 

Les mer
attach_file

Hvordan sette opp et budsjett?

Lær hvordan du setter opp et godt budsjett, og få tilbake kontrollen over pengene dine.

 

Les mer
attach_file

Vil du bo i kollektiv?

Kollektiv er et fint alternativ for deg som ikke vil bo alene. Det kan også være et rimeligere alternativ. Det er lurt å tenke gjennom enkelte ting før du velger boform og hvem du skal bo med.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle