Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer p

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg lurer på om jeg kanskje kan ha sosial angst. Hver gang i skal ha fremføring eller snakke høyt i klassen begynner hjerte mitt å banke fort, jeg blir utrolig klam på hendene, tørr i halsen og tenker på det som kan gå galt. Hvis jeg tenker på fremføringen kan jeg begynne å gråte, bli stresset og får en ekkel kribling i magen. Hvis jeg er i en gruppe med mange folk er jeg ikke helt meg selv og vet ikke hvor jeg skal gjør av meg.

SVAR

Besvart 13.09.2018 21:41:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle