Hopp til hovedinnholdet

Faren min har dårlig råd

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Foreldrene mine tjener nokk til at jeg ikke kan få stipend. Men moren min bruker alle penga hun får til å stikke på ferie med kjæresten sin. Faren min eier et stort hus og bruker nesten alle pengene han får på mat og regninger. Jeg får litt lommepenger her og der men jeg har ikke fått noe nytt på lang tid. Jeg vil ikke mase på foreldrene mine om å få penger til å kjøpe klær osv, fordi jeg vet de egentlig ikke har råd til det. Jeg trenger stipend men får ikke noe siden de tjener over den grensa. Men jeg gidder ikke ta mer penger av foreldrene mine når de har dårlig råd. Jeg går på skole fra kl 07:30 til 15:30 og er ikke hjemme før 17:00, og etter jeg har kommet hjem må jeg hjelpe foreldrene mine med å handle og rydde. så jeg har ikke tid til jobb.

SVAR

Besvart 20.09.2018 17:24:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sparetips til deg med slunken lommebok

Har du dårlig råd, eller forsvinner pengene mellom hendene på deg? Vi gir deg noen enkle råd for å få pengene til å vare lenger.

 

Les mer
attach_file

Hvor kan jeg søke økonomisk støtte?

Her får du svar på hvilken støtte du har krav på om du flytter hjemmefra, er ferdig med videregående, er student eller gravid.

 

Les mer
account_circle