Hopp til hovedinnholdet

Sosial angst, ønsker meg en guttevenn/kjæreste

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har begynt på skolen jeg er i 1 år på Vgs og jeg har sosial angst det er vanskelig for meg og snakke med folk og jeg har aldri hatt en gutte venn og jeg vil ha en gutte venn men jeg har aldri tenkt på det at det er ok og ha gutter som venner jeg har aldri tenkt på gutter men nå jeg har begynt på vgs jeg tenker mye på det og jeg ser på filmer og alle disse jenter har gutte venner. også vil jeg ha en kjæreste men jeg er altfor stygg jeg har en stor nese også har jeg et stor arr på kinnet, det er et strekk og det er synlig og jeg har black spots men det er fordig jeg brukte noe og det brente meg og fordi jeg har hatt kviser og har dem forsatt og har hatt en gutt jeg likte si at jeg er så stygg fordi jeg har et arr og jeg ble skikkelig lei meg, også har jeg sosial angst for mange grunner. jeg har aldri hatt en kjæreste som går samme skole som meg. og han som sa at jeg var stygg var enklig den jeg åpna til og turte og si at jeg liker han. og nå vil jeg aldri åpne til en gutt igjen

SVAR

Besvart 18.09.2018 12:22:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
account_circle