Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med mye forskjellig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt på 14 år! Jeg føler meg litt trist på skolen. Kontakt læreren min er litt sånn snill/sint. Jeg får ofte skylda for ting som jeg på en måte ikke har gjort, jeg snuser og får veldig mye dårlig økonomi. Jeg er så lei livet av og til og jeg føler liksom mye stress i hodet mitt som gjør gir meg så mye følelser. Jeg veier 98 kg og er ganske så læi i kroppen min at jeg har så lyst på et 1 års ferie. Jeg sliter med og begynne og jobbe med skolearbeid og jeg gjør aldri leksa mi. Jeg har en hobby der hvor jeg spiller fele (gammeldans musikk) det hjelper av og til. Jeg tenker ofte på gamle minner som jeg elsker. Jeg er en høkkert og liker motoriserte kjøretøy. Og jeg får stadig kjeft. Jeg får også av og til litt psykiske og fysiske følselser. Plis hjelp meg

SVAR

Besvart 22.11.2018 18:22:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vil du slutte å snuse?

Det er vanskelig å slutte med snus, men det er mulig. Kanskje du bare skal hoppe i det? Her får du forslag til slutteoppskrift.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
account_circle