Hopp til hovedinnholdet

Veldig nervøs under presentasjon

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i de siste to årene har jg vært veldig nervøs under presentasjoner, stammer og skjelver noe voldsomt. Er ei sjenert jente men føler ofte på at jg også er nervøs under sosiale sammenhenger. Snart skal vi ha presentasjon i ti min for hele klassen å jg har spurt lærer om å få ta det til bare han, mange ganger men hver gang sier han nei. Jg klarer faktisk ikke stå foran å presentere ting jeg skjelver å stammer å klarer ikke få frem et ord.. det er ille når jg presenterer ting til bare lærer også men da slipper hverfall alle å vite at jg er stressa. Jg har snakket med han om dt, men han sier jg må presentere for hele klassen for at han skal kunne gi meg karakter muntlig... jg sliter også med voldsom overtenkning. Jg overtenke hvis d er no jg skal, og om hva folk tenkr om mg. Jg kan ofte skjelve under sosiale sammenhenger å skjelve litt. Men ikke med de nermeste vennene mine, men ellers.. jg tok en test på nette om jg hadde sosial angst. Dt mente testen jg hadde. men tror dere jg har d?

SVAR

Besvart 18.12.2018 21:27:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle