Hopp til hovedinnholdet

Har hatt problemer de siste 2 årene med å uttrykke hva jeg tenker og føler.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har hatt problemer de siste 2 årene med å uttrykke hva jeg tenker og føler. Jeg har kjent en jente siden jeg gikk i barnehagen og for 5 år siden fikk jeg følelser for hun. De siste 2 årene har jeg hatt problemer med å si hva jeg følelse og uttrykke dem. Jeg har gradvis blitt mer og mer lukket. Jeg har blitt sjenert og tørr ikke å være med mennesker uten om et par som jeg stoler på. Jeg er redd for å uttrykke meg og vise hvordan følelser jeg har. De siste 2 årene har jeg holde alt inne i meg og jeg tvingte meg selv til å si hva jeg følte til hun. Men jeg sliter med å åpne meg opp for andre mennesker og være med mennesker. Jeg kraler ikke å være med mange mennesker samt og åpne meg opp for noen, selv ikke foreldrene mine. Hva skal jeg gjøre??

SVAR

Besvart 22.02.2019 08:04:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle