Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror jeg trenger hjelp men har ingen som kan hjelpe meg...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg tror egentlig jeg trenger veldig hjelp men har ingen som egentlig kan hjelpe meg det er bare ingen . Jeg har virkelig ikke lyst til å leve i det hele tatt det er det verste jeg noen gang har hvert med på jeg skulle egentlig ønske at jeg aldrig ble født hvorfor meg??? Hva har jeg gjort galt for at det måtte bli meg som ble født. Det er virkelig helt forferdelig å leve det er jo på grunn av alt jeg kan ikke nevne noe for det er jo alt å ver så snill ikke be meg ringe noen for å få hjelp jeg mener det det er virkelig ingenting som hjelper og det er helt sant det jeg egentlig trenger hjelp til er hvordan jeg kan forsvinne langt vekk fra denne planeten egenlig å dø med en gang jeg vil ikke leve et sekund lenger jeg vil drepe meg selv med en gang klarer ikke å leve mer hjelp meg ver så snill

SVAR

Besvart 26.03.2019 20:38:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle