Hopp til hovedinnholdet

Har studielån, hvordan fungerer nedbetalingen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Lurer på noe angående tilbakebetaling av lån hos Lånekassen. Har studiegjeld på litt over 90 000 kr og har ikke fullført noe studie da jeg både har valgt feil og plagdes med kronisk migrene. Nå er vi i april, og jeg fikk støtte ut desember så det kommer vel regning snart. Lurer på hvor lang tid det er anbefalt å betale inn studielån på? Har ikke så veldig mye i lønn, og synes fast utgift på 1000 kr er mer enn nok på studielånet, kan jeg spørre de om å få betale den summen jeg selv vil? Hva anbefales i forhold til rente, med tanke på hva som er lurest? Blir ikke helt klok på dette. Har ikke noe gjeld ellers, og som sagt ikke noe fullført utdannelse - men vil ta senere når jeg vet litt mer hva jeg vil. Kanksje nettstudier er best for meg, med tanke på sykdom :-)

SVAR

Besvart 08.04.2019 16:06:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem får stipend og lån fra Lånekassen?

Elever i videregående skole og studenter kan søke stipend og lån hos Lånekassen. 15. november er søknadsfrist for stipend og lån i høstsemesteret, og 15. mars er søknadsfrist for vårsemesteret.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle