Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ikke kjæreste, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For tiden er jeg egentlig ganske lei meg. Jeg har virkelig ingen håp for fremtiden. De fleste vennene mine har fått seg kjærester og har et fint liv. Og noen holder på med gutter. Selvom jeg skulle ønske at det var sånn med meg å, er det ikke sånn. Ingen gutter vil ha meg. Jeg er altfor stygg. Jeg har forelsket meg i flere, men ingen av de har likt meg tilbake uansett om de har visst at jeg har likt dem eller ikke. Jeg føler meg så ekkel. Hva må jeg gjøre for å få meg en kjæreste eller hook når ingen vil ha meg? Når alt jeg før høre er at jeg er for stygg. Det er alltid sånn at guttene snakker med meg, men de snakker om vennene mine. Om hvor mye de liker dem. Det er så trist å være så fæl. Hjelp meg. Hva skal jeg gjøre? Jeg er bekymret for fremtiden min. Tenk om jeg aldri kan få meg kjæreste.

SVAR

Besvart 29.04.2019 09:04:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Å ikke ha kjæreste

For mange har det aldri helt passet. Kanskje er det ikke rett tidspunkt, kanskje har du ikke tid, eller kanskje liker du friheten. Ungdomsjournalist Julie har med om det å være singel.

 

Les mer
account_circle