Hopp til hovedinnholdet

Eg trur eg har sosial angst, men er usikker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei eg trur eg har sosial angst, men er usikker. Eg har tatt nokon «quizer» på Internett om dette og nesten alle har sakt at eg har angst. Men eg veit ikkje om eg kan stola på dei. Hjernen min tenker sån: «Du har ikkje angst, du øverdriver det.» men eg synest eg har det når eg ser tilbake på resten av livet mitt. Eg kjempe mot megsjølv og det gjer det verre. Eg er red for å sei det fordi eg tenker «tenk om eg ikkje har det då blir det so masse oppstyr.» eg har ikkje peiling på kva eg skal gjere.

SVAR

Besvart 05.05.2019 09:51:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Introvert, ekstrovert, eller midt i mellom?

Når får du mest energi? Når du er alene, med andre, eller litt begge deler? Uansett personlighetstype, er du like viktig.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle