Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få bedre selvtillit?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg starter snart i 10. Klasse og er «den stille jenta» i klassen. Har alltid vært sjenert men i 7 trengte keg at jeg skulle prøver å være litt mer meg selv på ungdomsskolen. Jeg snakket ikke så mye i starten med folk i klassen min og når jeg følte meg mer sikker hadde folk allerede funnet gruppene dine og det var vanskelig å komme inn. Greia er at jeg har 3/4 gode venner! Som jeg kan være helt meg selv med og det føles så bra når jeg er med de, men jeg klarer bare ikke bli med i samtaler med de i klassen. Samme med gutter. Jeg synes noen er veldig interessante og jeg vil sp gjerne bli kjent med de, men jeg klarer ikke. Jeg vil prøve å få «en ny start» i 10 klasse (det er jo fortsatt samme folk da) men er redd for at folk skal synes jeg har forandret meg for mye eller noe. På grunn av alt dette gleder jeg meg til vgs for å få ny start, men er redd for å splitte fra vennene mine og ikke ha noen. Spørsmålet mitt er egentlig om du har noen tips for å slappe av mer og være selvsikker?

SVAR

Besvart 17.06.2019 10:41:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Ti tips til småprat

Skal du på fest, en samling eller møter, er sjansen stor for at du møter noen du ikke kjenner. Det er både hyggelig og nyttig å kunne noen triks for å bryte isen og bli kjent med fremmede.

 

Les mer
attach_file

Introvert, ekstrovert, eller midt i mellom?

Når får du mest energi? Når du er alene, med andre, eller litt begge deler? Uansett personlighetstype, er du like viktig.

 

Les mer
account_circle